Hoppa till sidans innehåll

Anmälan Knattespelen 2020


 

 

OBS! Kom ihåg att Knattespelen spelas med ”Delat sekretariatskap”, dvs en person från varje lag sitter i sekretariatet i varje match. Fixa dessa personer innan Knattespelshelgen så ni slipper ”jaga” under matchdagen. Detta brukar fungera kanon!

 

Vi kommer i år att spela Knattespelen enligt den modell vi har i serierna: Blå nivå Medel och Lätt samt Grön nivå Svår, Medel och Lätt.

 

Knattespelen Blå Medel (rekommenderad ålder födda -08), Grön Svår (rekommenderad ålder födda -10) och Grön Lätt (rekommenderad ålder födda -12) kommer att spelas lördagen den 7/3.

 

Knattespelen Blå Lätt (rekommenderad ålder födda -09), och Grön Medel (rekommenderad ålder födda -11) kommer att spelas söndagen den 8/3.

 

I alla klasser är det fritt fram att anmäla sig i den klass man tycker att man passar bäst, men det ställer då stora krav på er lag och föreningar när ni anmäler,

så att ni inte hamnar i ”fel” klass.

 

Knattespelen spelas utan tabeller och resultat.

 

Matchtiden på samtliga matcher är 2x15 minuter rullande tid. Ingen Time Out.

 

Vanliga byten på Blå nivå, pipbyten på Grön nivå.

 

Alla lag är garanterade minst tre matcher.

 

Alla spelare får varsin medalj.

 

Tjejer får spela med killar, men dispens måste sökas (via mail in till kansliet, This is a mailto link). Om ni redan har för serien så gäller den för Knattespelen också.

 

Sista anmälningsdagen är  den 11 februari.

 

 

 

Lottningen beräknas vara klar senast fredagen den 21 februari.

 

Ett mail med all övrig information kommer att gå ut till er som står på lagets anmälan efter det att lottningen är klar.

 

Anmälningsavgiften är 1700 kronor och denna faktureras till föreningen i efterhand. För de lag som inte har representant i ungdomskommittén tas detta belopp från lagkassan.

 

 

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info