Hoppa till sidans innehåll

Regler för lagmaterial IBF Borlänge


För att få en rättvis fördelning av utrustning och kontroll på vår förbrukning gäller följande för lag i IBF Borlänge. Detta material ansvara laget för och vid beställning av nytt material skall trasigt/gammalt slitet material redovisas till kansliet. Vidare skall all material inklusive matchställ återlämnas vid givna datum när säsongen är slut för överräkning. Borttappat material ersätt av ev. lagkassa. 


Är laget i behov att nytt/mer material skall alltid kansliet/materialansvarig kontaktas först för att kolla om material finns på kansliet. Produkter med stjärna är sådant som föreningen lagerhåller likaså sjukvårdsmaterial för att fylla på sjukvårdsväskan. Dessa kvitteras ut på kansliet och antecknas av kanslisten. Provstege för målvaktskläder och övrigt material finns på kansliet för låning/utprovning av rätt storlek mm för att förhindra felköp.

Vid nybeställning gäller följande.

Allt material beställs enligt beskrivningarna nedan. Inga beställningar som föreningen står för kostnaderna sker i stadium butik. Materialet nedan är standard utrustning och önskas annat material t.ex. annan målvaktsutrustning betalas mellanskillnaden av laget. Utrustningen tillfaller dock föreningen vid ev. urväxt. Önskas sådana beställningar kontaktas kansliet och beställningen görs tillsammans med kanslist. Föreningen hänvisar till Produkter från Salming eller Stadium egna märken Stadium och Soc. Övrigt material utan för standardprodukter hittar ni på www.stadiumteamsales.se.

Beställning av Standard material görs via vår hemsida under Ledarhörnan/beställningar i ett formulär (kom ihåg och att vara inloggad). Beställningen godkänns sedan av rekvisitionsansvarig och beställningen går i väg till Stadium om gammalt material redovisats för kanlist . Beställaren meddelas när orden anlänt till Stadium. Målvaktskläder trycks sedan på Ztryck alt bkfreklam. Detta ansvarar respektive lag för men ibf står för kostnaden. Vi har valt att trycka lokalt för att få en snabbare hantering av enskilda plagg. På målvaktströjor är siffrorna 1 samt 95-99 godkänt.

Då stadium lägger på frakt på ordervärde under 1000 kr kan det bli viss fördröjning ske i invänta på att totala ordervärdet skall överstiga 1000 kr. Dock lagerhåller Stadium Borlänge en del artiklar.

Övriga beställningar till laget som helt betalas av laget eller privat inom Stadiums teamsales sortiment görs på Stadiums teamsales sida eller i ett kommande formulär övrig beställning stadium på vår hemsida under stadium fliken och hämtas ut och betalas i kassan på stadium alt. kontaktas kansliet för debitering från lagkassan. Lagen beställer fördelaktigt t.ex. klubbor kläder övrigt mm lagvis för att uppnår ordervärdet 1000 kr och ta del av teamsles förmånliga priser. Detta gäller även privatpersoner som även dom kan beställa från teamsales.


Vissa barnklubbor glasögon strumpor mm kommer att finnas att köpa på kansliet. 

 

Varje lag har rätt till följande material. Har man två lag anmälda i serie eller ovanligt många spelare 30 eller fler har man rätt till kolumn två.

Produkt  

Antal  

Vid två lag  

Kommentar  

 Ca Pris

Västar* 

Antal spelare i trupp - 5

Antal spelare i trupp -5

I fyra olika färger 

600 Kr

Coner* 

15 st

 30 st

I olika färger 

150 Kr

Bollar*

2 st. per spelare 

2 st. per spelare 

 

160 Kr

Bollsäck/Bollkorg

1 st.

2 st.

Valfritt om man vill ha korg eller Säck.

209 Kr

Målvaktströja 

2 st. 

2 st. 

Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär. Plagget tillfaller föreningen vid urväxt även om delar av den finansierats på annat vis   

798 Kr

 

Målvaktbyxor 

2 st. 

2 st. 

Modell och märke utsett av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär. Plagget tillfaller föreningen vid urväxt även om delar av den finansierats på annat vis 

1198 Kr

 

 

Knäskydd 

2 st. par 

2 st. par 

Ungdomar mellan 8 år och 15 år Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär.  Plagget tillfaller föreningen vid urväxt även om delar av den finansierats på annat vis  

998 Kr

Målvaktshjälm 

2 st. 

2 st .

Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär  Plagget tillfaller föreningen vid urväxt även om delar av den finansierats på annat vis 

998 Kr

Lagtrunk 

1 st. 

2 st. 

Modell och märke utsedd av föreningen. 

550 Kr

Sjukvårdsväska 

1 st. 

2 st. 

Modell och märke samt innehåll utsedd av föreningen. 

700 Kr

Kaptensbindel 

1 st. 

2 st. 

 

30 Kr

Coach map

1 st.

2 st.

 

149 Kr

 

 

 

 Ca Summa per lag

6 540,00 kr 

Matchtröja* 

1 st./spelare 

1 st./spelare 

Laget hämtar ut och vid utdelandet till spelare skall underskrift ifyllas av Spelare/målsman som då blir ansvarig för tröjan 

 

Matchshorts* 

1st./spelare 

1st./spelare 

Laget hämtar ut och vid utdelandet till spelare skall underskrift ifyllas av Spelare/målsman som då blir ansvarig för shortsen. 

 

 

Bilder på lagmaterial standard

Lag material

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:03

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info