Hoppa till sidans innehåll

Beställningar


Beställningsfomulär hittar ni här (läs text nedan först vill ladda ner texten nedan finns pdf här))

 

För att få en rättvis fördelning av utrustning och kontroll på vår förbrukning gäller följande för lag i IBF Borlänge. Detta material ansvara laget för och vid beställning av nytt material skall trasigt/gammalt slitet material redovisas. Vidare skall all material inklusive matchställ återlämnas vid givna datum när säsongen är slut för överräkning. Borttappat material ersätt av ev. lagkassa. 

 

Är laget i behov att nytt/mer material skall alltid kansliet/materialansvarig kontaktas först för att kolla om material finns på kansliet. Produkter med stjärna är sådant som föreningen lagerhåller likaså sjukvårdsmaterial för att fylla på sjukvårdsväskan. Dessa kvitteras ut på kansliet och anteknas av kanslisten. Provstege för målvaktskläder och övrigt material finns på kansliet för utprovning av rätt storlek mm.

 

Vid nybeställning gäller följande.

 

Allt material beställs enligt beskrivningarna nedan. Inga beställningar som föreningen står för kostnaderna sker i stadium butik. Materialet nedan är standard utrustning och önskas annat material t.ex. annan målvaktsutrustning betalas mellanskillnaden av laget. Utrustningen tillfaller dock föreningen vid ev. urväxt. Önskas sådana beställningar kontaktas kansliet och beställningen görs tillsammans med kanslist. Föreningen hänvisar till Produkter från Salming eller Stadium egna märken Stadium och Soc. Övrigt material utan för standar produkter hittar ni på www.stadiumteamsales.se.

 

Beställning av Standard material görs via vår hemsida under Ledarhörna/beställningar  i ett formulär (kom ihåg och att vara inloggad). Beställningen godkänns sedan av rekvisitionsansvarig och beställningen går i väg till Stadium. Beställaren meddelas när orden anlänt till Stadium. Målvaktskläder trycks sedan på Ztryck alt bkfreklam. Detta ansvarar respektive lag för men ibf står för kostnaden. Vi har valt att trycka lokalt för att få en snabbare hantering av enskilda plagg.

Då stadium lägger på frakt på ordervärde under 1000 kr kan det bli viss fördröjning ske i invänta på att totala ordervärdet skall överstiga 1000 kr. Dock lagerhåller Stadium Borlänge en del artiklar.

 

Övriga beställningar till laget inom Stadiums teamsales sortiment görs på Stadiums teamsales sida eller i formuläret övrig beställning stadium på vår hemsida under stadium fliken och hämtas ut och betalas i kassan på stadium alt. kontaktas kansliet för debitering från lagkassan. Lagen beställer fördelaktigt t.ex. klubbor kläder övrigt mm lagvis för att uppnår ordervärdet 1000 kr och ta del av teamsles förmånliga priser. Detta gäller även privatpersoner.

Vissa barn klubbor glasögon strumpor mm finns att köpa på kansliet. 

 

Varje lag har rätt till följande material. Har man två lag anmälda i serie eller ovanligt många spelare 30 eller fler har man rätt till kolumn två.  

 

Produkt  

Antal  

Vid två lag  

Kommentar  

Pris

Västar* 

Antal spelare i trupp - 5

Antal spelare i trupp -5

I fyra olika färger 

600

Conner* 

15 st

 30 st

I olika färger 

150

Bollar*

2 st. per spelare 

2 st. per spelare 

 

160

Bollsäck/Bollkorg

1 st.

2 st.

Valfritt om man vill ha korg eller Säck.

209

Målvaktströja 

2 st. 

2 st. 

Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär. Plagget tillfaller föreningen vid urväxt även om delar av den finansierats på annat vis   

399

Målvaktbyxor 

2 st. 

2 st. 

Modell och märke utsett av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär 

599

 

Knäskydd 

2 st. par 

2 st. par 

Ungdomar mellan 8 år och 15 år Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär 

499

Målvaktshjälm 

2 st. 

2 st .

Modell och märke utsedd av föreningen. Önskas dyrare modell betalas det av lagkassan eller annan finansiär 

499

Lagtrunk 

1 st. 

2 st. 

Modell och märke utsedd av föreningen. 

550

Sjukvårdsväska 

1 st. 

2 st. 

Modell och märke samt innehåll utsedd av föreningen. 

700

Kaptensbindel 

1 st. 

2 st. 

 

30

Coach map

1 st.

2 st.

 

149

 

 

 

Summa per lag

4335 

Matchtröja* 

1 st./spelare 

1 st./spelare 

Laget hämtar ut och vid utdelandet till spelare skall underskrift ifyllas av Spelare/målsman som då blir ansvarig för tröjan 

 

Matchshorts* 

1st./spelare 

1st./spelare 

Laget hämtar ut och vid utdelandet till spelare skall underskrift ifyllas av Spelare/målsman som då blir ansvarig för shortsen. 

 

 


Lag material

 

 Beställningsfomulär hittar ni här 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:03 Skribent: Lars Hansson

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info