Hoppa till sidans innehåll

SEGER MOT ÖSTHAMMAR BORTA

09 FEB 2020 15:46
Det blev en målrik batalj som utspelade sig i Frösåkersskolan på lördagseftermiddagen i Östhammar när tabelltvåan Borlänge gästade nästjumbon Östhammar.
  • Skapad: 09 FEB 2020 15:46

Borlänge tog ledningen med 1-0 genom Emil Lenne efter förarbete av matchens profil, Hugo Söderlund.

Ett par minuter efter det var firma Sundberg/Morelius framme och kan utöka ledningen. Borlänge gick till periodpaus med ett spelmässigt och målmässigt övertag.

2

Andra perioden var väldigt händelserik och stökig. Östhammar börjar med att reducera till 1-2, innan Viktor Fredriksson gav ny skjuts till Borlänge med mål sex (!?) sekunder senare. Tungt för Östhammar.

Man kommer dock tillbaka med ett 2-4-mål innan Borlänge tar över helt och hållet. Perioden slutar 2-5 till Borlänge, och inför sista perioden är ställningen 2-7 till bortalaget.

3

Där och då försvinner Östhammar någonstans, och matchen ändrar karaktär till att bli fulare, och stökigare.
Det resulterar i sex bortamål inom loppet av fyra minuter, och matchen stängs till slut med 4-19, efter två tröstmål i sista perioden.

Riktigt bra urladdning och många olika målskyttar i protokollet i den här matchen. Trots tabelläget är det inte lätt att åka till Östhammar och åka hem med tre poäng.


Målskyttar Borlänge:
Jonathan Sundberg 5
Emil Lenne 3
Albin Högman 3
Jesper Gabrielli 2
Hugo Evertsson 2
Johan Södergård
Hampus Morelius
Viktor Fredriksson
Hugo Söderlund

Nästa match är derby, borta mot Gagnef. Kom till Mockfjärds sporthall på Alla Hjärtans-dag 19.45 och stötta oss till en ny derbyseger!

Skribent: Gustaf Hallin
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info