Hoppa till sidans innehåll

KROSS PÅ HEMMAPLAN

08 MAR 2020 21:06
I det skedet på säsongen som vi är inne i nu, så kan matcherna betyda lite extra, och det visade sig under söndagens möte med Uppsala Life för herrarna.
  • Skapad: 08 MAR 2020 21:06

Uppsala är i behov av poäng för att så småningom klara sig kvar i serien, och killarna jobbar för att behålla andraplatsen och direktavancemang till division ett.

Det visade sig också när Uppsala tog ledningen i första perioden, trots massiv Borlängepress. Kort efteråt tog killarna dock tag i taktpinnen och körde över bortalaget, och förstaperioden slutade 6-1 till hemmalaget.

Resten av matchen blev inte så mycket att orda om. Borlänge var ett par nummer för stora för Uppsala, som dock aldrig slutade lira, utan lyckades få till flera lägen som Johan Carlsson i hemmamålet tvingades parera.

Det kunde ha blivit ett par mål till åt vardera håll, men siffrorna slutade 17-5 efter en stark insats offensivt, men där man släpper in ett par onödiga mål bakåt.

Nästa match är i princip direkt avgörande för om herrlaget går till division ett eller inte. Vi åker till Leksand och ska försöka rubba Insjön, som ligger och jagar bakom oss. Matchen börjar 20.00 i Leksandshallen, kom dit och stötta herrarna till en ENORMT viktig seger!!

Målskyttar Borlänge:
Jonathan Sundberg 4
Albin Högman 3
Hugo Söderlund 2
Emil Lenne 2
Mattias Wiberg 2
Alexander Karlsson
Lukas Borg
Hampus Morelius
Oliver Vähätalo

Skribent: Gustaf Hallin
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info