Hoppa till sidans innehåll

"BorlängeHjärtat"

26 MAJ 2020 20:25
  • Skapad: 26 MAJ 2020 20:25

Underbara vänner och supportrar, länge sen vi fick äran att spela inför er nu. Efter det otroligt snöpliga slutet av säsongen men som ändå slutade med avancemang har vi inte setts.

Covid-19 avslutade säsongen tidigare än planerat, och har även fortsatt satt käppar i hjulet för oss. Våra stora inkomstkällor till herrlaget försvinner i samma takt som t.ex Dalceralia Cup och andra evenemang ställs in... Nu ber vi om hjälp ekonomiskt för att på bästa sätt överleva våran comeback i div1.

Vi skulle vara väldigt tacksamma för alla bidrag vi kan få. För er som vill hjälpa oss i denna kris går det bra att sponsra oss som privatperson genom att swisha valfritt belopp på 1230794735, märk swishen med ”BorlängehjärtatHerr + ditt/era namn”

(VIKTIGT):
Ni som bidrar med minst 150kr är med i en utlottning av säsongskort. Ni som bidrar med minst 250kr är även ni med i utlottningen av säsongskort och er vill vi hylla genom att trycka upp namnet ni nämnt i swishen på en sponsorskylt på sponsorväggen i Maserhallen. Skylten kallar vi för ”Borlängehjärtat” och på den kommer alla namn sitta som skänker minst 250kr i denna kamp. Varje krona ger oss otrolig hjälp i detta.

Dela gärna inlägget och hjälp oss att kriga oss igenom krisen.

Ta hand om er där hemma, håll avstånd och se till att hjälpa våra nära och kära som behöver extra hjälp.

Vi älskar er alla, hoppas vi ses snart 

Skribent: Lisa Brandt
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info