Junior- och ungdomsserier avslutas!

13 MAR 2020 11:44
Tyvärr måste vi meddela att vi på grund av Coronaviruset tvingas avsluta följande serier med omedelbar verkan.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 11:44

Se nedan från Dalarnas IBF. Detta är daterat fre 200313 så alla matcher från och med fre 200313 är således inställda resten av säsongen. Hur ni som lag gör ang träning väljer ni själv. Skulle ni besluta att avsluta säsongen ska ni meddela Kansliet med lagnamn och tid ni ställer in.

Ang resan till Sm-finalerna för de äldre lagen får vi invänta svar på om de kommer att spelas innan vi tar beslut.

”Tyvärr måste vi meddela att vi på grund av Coronaviruset tvingas avsluta följande serier med omedelbar verkan

Herr- och damjuniorer GUD
Pojkar och Flickor 16 GUD
ALLA Blåa och Röda serier

De sista matcherna kommer alltså INTE att spelas.

Ni får vara snälla och se till att boka av era tider för era sista hemmamatcher med kommuner, fritidskontor och liknande.

Vi förbund meddelar respektive domare.

Oerhört tråkigt beslut men i detta läge måste vi tänka på folkhälsan.”

Mvh Per Nordström, Dalarnas IBF

Skribent: Lars Hansson