Information om fortsatt träning för lag inom IBF Borlänge

15 MAR 2020 19:03
IBF Borlänge lutar sig just nu mot Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens som ägde rum fredagen 13/3 när det gäller fortsatt träning för de lag som vill.
  • Skapad: 15 MAR 2020 19:03

IBF Borlänge lutar sig just nu mot Folkhälsomyndighetens senaste presskonferens som ägde rum fredagen 13/3 när det gäller fortsatt träning för de lag som vill. Uttalande löd enligt följande

"Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang, som ungdomsträningar med 10-15 personer, eller promenader med barn. Där har vi inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår. Att förlama samhället på aktiviteter tjänar inte syftet."

Med detta hindrar vi föreningen inte några lag att fortsätta träna och ha roligt och avsluta säsongen så bra det går.

Dock så har laget och ända ner på individnivå det slutliga beslutet om man vill fortsätt deltaga. Är valet att inte deltaga ska detta respekteras av övriga i laget/föreningen.

Skribent: Lars Hansson