Hoppa till sidans innehåll

INFORMATION GÄLLANDE CORONA

12 MAR 2020 22:55
IBF Borlänge följer vad som sker runt om i världen och framförallt Sverige när det gäller utvecklingen av Coronaviruset. Regeringen gick under onsdagen ut med att alla evenemang som samlar mer än 500 personer är förbjudna.
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 22:55

Flera av våra grannländer har redan beslutat att ställa in all tävlingsinnebandy, och vi inväntar eventuellt ett liknande beslut från det svenska innebandyförbundet.

Som en följd av detta har Insjöns IF och IBF Borlänge kommit överens om att spela morgondagens match i herrarnas division 2 utan publik.

För att alla som hade tänkt åka till Leksand och titta ska få en ärlig chans att se matchen i alla fall, så har IBF Borlänge i samråd med Insjöns IF, valt att hålla sin livesändning från matchen öppen och gratis.

Det kostar alltså ingenting att se matchen i mobilen, på datorn eller tvn.

Länken finns här:
https://solidsport.com/ibf-borlange-a-lag-herrar/g/ht2ymftl?fbclid=IwAR1bD7v5RtIwc6benX-8G4Q7EaAlGpuBmhavACQsgrtGOgxZ5LLeraZCxK8

För att förtydliga, det kan komma nya besked under fredagen, men det är något som vi får kommunicera i  ett sådant läge. Tills vidare räknar vi med att kunna slutföra säsongen för våra representationslag i Division 1 GUD, Division 2 GUD och Divison 4. 

I övrigt rekommenderar vi alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att skydda sig mot viruset och minimera smittspridning.

Länk till dessa hittar du här: 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/

Skribent: Gustaf Hallin
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info