Hoppa till sidans innehåll

Säker seger för herrarna

2018-02-11 19:31
Borlänge dominerade dagens match mot Södra Tolvfors IF och vann med klara 8-3. Siffror kanske snarast i underkant, 5-0 efter två perioder hade kunnat vara några mål större. Nu är det bara att ladda inför derbyt mot Insjön på onsdag.
  • Uppdaterad: 2018-02-11 19:31

Skönt med en seger på hemmaplan igen. Och, som sagt, den var absolut rättvis. Gästerna Södra Tolvfors kunde snygga till siffrorna i den tredje perioden (3-3) men det kanske också berodde på att hemmalaget tappade lite fokus där?

Borlänges mål gjordes av Oskar Backlund (3 st), Jonathan Sundberg (2 st), Markus Nalén, Jesper Gabrielli och Ricky Olars.

Redan på onsdag den 14 februari är det match igen. Och inte vilken match som helst! Man möter nämligen Insjöns BK i Leksandshallen, en het derbymatch mellan två lag som ligger femma (Insjön) och sexa (Borlänge) i tabellen. Vid seger går Borlänge upp på samma poäng som Insjön, som dock har betydligt bättre målskillnad.

I höstas vann Borlänge med 6-5 efter straffar. Gissa om Insjön är revanchsugna? En gissning är att matchen på onsdag blir betydligt hetare och tuffare än dagens match mot Södra Tolvfors...

Förhoppningsvis följer det med en del Borlängesupportrar till Leksand för att heja fram spelarna? Matchstart kl 19.30 i Leksandshallen.

> Matchfakta 

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-224990 Swish 1230794735
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Våra huvudsponsorer

Coop Norra Backa

Borlänge Energi

 

 


Våra samarbetspartners

 

 

 


"När du ändå handlar på nätet - handla genom Sponsorhuset och stöd IBF Borlänge och ditt lag!"

 


logga_alone_100x38

 

 

 Sammarbetspartner