Hoppa till sidans innehåll

Premiärseger för Borlänge

05 OKT 2019 17:15
Det blev en storseger för Borlänge i dagens premiärmatch (div 2 GUD) mot Södra Tolvfors från Gävle. Det blev till slut 14-4. Främste målskytt för Borlänge blev Hugo Evertsson med 5 mål.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2019 17:15

Totalt sett får man säga att Borlänge fick en smakstart i seriespelet med den här övertygande segern även om de säkerligen kommer att möta på tuffare motstånd framöver.

Borlänge inledde med 3 snabba mål men släppte sedan in gästerna i matchen och det stod oavgjort 3-3 efter den första perioden. 

Men fortsättningsvis var det hemmalaget som styrde händelserna på planen och de ledde med 7-3 inför den tredje perioden. Den fick gästerna inleda  med en 5-minutersutvsining i baken och det utnyttjade Borlänge till att göra hela 4 mål. Ridå ner för gästerna naturligtvis.

Till slut vann Borlänge alltså med övertygande 14-4. Övriga målskyttar; Lukas Borg, Jonathan Sundberg, David Bjöör 2 mål var, samt Alexander Karlsson, André Elving och Oskar Utter 1 mål var.

Positivt också med en ganska stor publik i Maserhallen. Och med en sådan här underhållande innebandy kommer många att komma tillbaks...

> Matchfakta

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info