Hoppa till sidans innehåll

Omstart på söndag mot Strömsbro

10 JAN 2019 10:27
Herrarna gör sin omstart av serien på söndag, med ett bortamöte mot Gävlelaget Strömsbro. En förmodat svår uppgift mot ett hemmalag som är i stort behov av poäng. Sistaplatsen i tabellen gör att de måste börja plocka poäng för undvika nedflyttning.
  • Skapad: 10 JAN 2019 10:27

Borlänge, däremot, har innehaft tredjeplatsen i tabellen under uppehållet och kommer till match med stort självförtroende. Men notera att tabellen är mycket jämn, det är endast suveräna serieledarna Björklinge som gått loss i toppen. Ett par förluster för ett lag kommer att göra att det rasar nedåt i tabellen.

Med andra ord, det är en mycket viktig match för Borlänge som väntar på söndag. Laget har tränat på bra under uppehållet, en hel del fys samt två träningsmatcher bland annat.

- Läget i truppen är bra faktiskt, inga stora skador eller så, så det känns skönt, säger assisterande coachen Daniel Arnberg och fortsätter;
- Strömsbro har höjt sig sen sist vi mötte dem och kommer säkerligen att bjuda upp till en bra fight. Men känslan är att om vi håller oss till vår gameplan och är fortsatt bra i powerplay så har vi god chans på 3 poäng!

En god nyhet är också att truppen fått två bra tillskott under uppehållet. Det är de tidigare Borlängespelarna André Elving och Lukas Lövgren som återkommer till klubben efter att ha spelar i IBF Gagnef under hösten. Välkomna tillbaks säger vi.

- Det är möjligt att de får göra comeback i den blåa tröjan igen redan på söndag, avslutar Daniel.

> Herrtabellen 

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info