Hoppa till sidans innehåll

Knapp förlust mot Gagnef

04 NOV 2018 13:21
Borlänges förlorade fredagsmatchen mot IBF Gagnef. Hemmalaget gjorde avgörande 7-5 i slutet av den heta derbymatchen. Besvikelsen var stor inom Borlängelägret, rapporterar assisterande coachen Daniel Arnberg.
  • Skapad: 04 NOV 2018 13:21

Att matchen skulle bli jämn, tuff och het var väl ingen vågad gissning. Hemmalaget IBF Gagnef kunde dock till slut dra det längsta strået. I spel 3-5 i slutet av matchen orkade heller inte Borlänge inte få till en kvittering för att få till stånd en förlängning.

Så här kommenterar Daniel Arnberg matchen;

- Ja vi blir ordentligt straffade på deras omställningar. Men överlag så tycker jag att vi själva slarvar bort matchen, för mycket misstag och för många utvisningar,

- Gagnef är ett riktigt bra lag. Första perioden har vi 2-0 med oss och vi håller dem bra utanför oss. I andra brakar det helt, vi släpper in 4 raka mål, de flesta på omställningar.

- Men vi känns starka när vi jobbar oss upp till 4-4 i början på tredje, sen går det fort mellan 5-4 och 5-5 och matchen känns väldigt het.

- Sen får de, lite snöpligt för våran del, 6-5 och sen spelar vi i princip 3 mot 5 resten av perioden, lyckas skapa några halvchanser men inte så vi får in bollen. Sen avgör de med 7-5 i sista minuten.

- Alla kände en enorm besvikelse men det är bara att komma igen.

Borlänges mål gjordes av Lukas Borg, Tobias Anfält (2 mål var) samt Jonathan Sundberg.

Nästa söndag den 11 november har Borlänge chans till revansch då man möter Södra Tolvfors på hemmaplan.

> Matchfakta

 

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-224990 Swish 1230794735
E-post: This is a mailto link

Se all info