Hoppa till sidans innehåll

Inför helgens matcher

2018-02-08 12:00
Damerna spelar redan ikväll torsdag, borta mot IK Sirius IBK. Herrarna möter Södra Tolvfors hemma i Maserhallen på söndag, matchstart kl 16.30.
  • Uppdaterad: 2018-02-08 12:00

För damerna är det alltså nu dags att spela den, från i höstas, uppskjutna matchen mot Uppsala-laget Sirius. Ingen lätt uppgift att möta tabellfyran på bortaplan. För knappt två veckor sedan förlorade ju Borlänge mot just Sirius med 1-7 i Maserhallen.

Sirius får med andra ord gälla som favoriter i den här matchen. Utrymme för storskräll alltså? Kan Borlänge täppa till i försvaret och dessutom göra mål på de chanser som kommer att dyka upp, ja då kanske det kan bli poäng ändå? Vi hoppas förstås.

Hemmamatchen mot KAIS Mora UIF, som skulle spelats nu på söndag den 11 feb är för övrigt uppskjuten till 1 mars.

> Damtabellen

Herrarna möter Södra Tolvfors IF från Gävle på söndag. Förhoppningsvis kan de följa upp den klara segern borta mot Gottsunda förra helgen och ta en ny trepoängare? Viktig match för bägge lagen då det är tabell-sexan (Borlänge) och -sjuan som möts. 

Mycket talar för att det blir en tät och spännande match, precis som i höstas då Borlänge vann med 11-10 efter förlängning.

Borlänge har tyvärr tappat lite mark till topplagen efter några förluster och det vore skönt med poäng inför hemmapubliken igen. Matchstart kl 16.30 i Maserhallen. Välkomna.

> Herrtabellen

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-224990 Swish 1230794735
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Våra huvudsponsorer

Coop Norra Backa

Borlänge Energi

 

 


Våra samarbetspartners

 

 

 


"När du ändå handlar på nätet - handla genom Sponsorhuset och stöd IBF Borlänge och ditt lag!"

 


logga_alone_100x38

 

 

 Sammarbetspartner