Hoppa till sidans innehåll

Inför helgens matcher

01 MAR 2019 12:46
På söndag möter herrarna Uppsala-laget Livets Ord på bortaplan. Varje poäng är superviktig i kampen om tredjeplatsen, och därmed kvalspel, där. Damerna, redan kvalklara, möter IBF Hedemora i Maserhallen på söndag.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2019 12:46

Herrarna har tre raka segrar och har två poäng ner till jagande Lokomotiv Grillby. Striden om tredjeplatsen verkar stå mellan dessa lag och varje poäng för Borlänge är förstås viktig. På söndag möter man nästjumbon Livets Ord som absolut måste vinna om de ska ha någon chans alls att avancera över nedflyttningsstrecket. Bäddat för en tuff match men Borlänge bör ändå hållas som favoriter…

- Vi saknar lite folk men har en stark trupp ändå, säger assisterande coachen Daniel Arnberg, och fortsätter;

- Vi går för seger i varje match nu och vill verkligen nypa den där tredjeplatsen. Men vi får inte sväva iväg utan vi måste ändå en match i taget, avslutar Daniel.

> Herrtabellen 

Damerna är ju, som bekant, redan kvalklara, och det är viktigt att finslipa detaljer inför det som komma skall. På söndag gäller det ett derby mot mittenlaget IBF Hedemora. Och när det gäller derbymatcher vet vi att det alltid finns lite extra tändmedel där.

Så det kommer säkerligen att bli en spännande match med mycket kamp. Matchstart kl 15.30 i Maserhallen på söndag.

- Ja derbydags, det är kul. Hedemora brukar vara svårspelade så det kommer att krävas en bra prestation för vinst., säger assisterande coachen Fredrik Mellembråten, och fortsätter;

- Det blir ännu mer påtagligt nu när kvalplatsen är helt säkrad, att vi slipar på detaljer inför dessa matcher, så själva resultatet på söndag är av underordnad betydelse. Samtidigt är vi så nära inpå kvalet så att spelet ska börja sitta för att ta de tre poängen mot Hedemora, men vi kommer fortsatt att prova lite olika alternativ i formationerna.

- Truppen är intakt, det är positivt inför det vi har framför oss, avslutar Fredrik. 

> Damtabellen

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info