Hoppa till sidans innehåll

Avgörande mot Gnesta på lördag

11 APR 2019 18:53
På lördag gäller det för Borlänges herrar. Vinst med minst två mål mot Gnesta på bortaplan krävs om det ska bli något avancemang till division ett. Lita på att Borlänge kommer revanschsuget efter 4-5 förlusten i lördags hemma i Maserhallen.
  • Skapad: 11 APR 2019 18:53

Det finns en optimism i Borlängelägret inför ödesmatchen på lördag. Men vi ska komma ihåg att Gnesta såg väldigt starka ut i Maserhallen och på hemmaplan kommer de förmodligen att ha ett ännu större publikstöd  än de hade i den ganska stora skara medföljande supportrar i Maserhallen i lördags.

- I grundserien tappade Gnesta två matcher, en hemma och en borta. Vi utgår från att de är ruskigt bra hemma med publiken i ryggen. Men vi är beredda på det och det blir bränsle på elden för oss, säger assisterande coachen Daniel Arnberg, och fortsätter;

 -Vi har förstås analyserat matchen ett par gånger gånger och är rätt säkra på vad vi behöver göra för att straffa dem bättre och vad vi behöver göra bättre för att de inte ska kunna straffa oss bättre. Jag är väldigt positiv till denna match, tror vi kan skapa stordåd.

Tv; Målvakten Johan Carlsson har förstås en avgörande roll på lördag. Th; Viktig att Borlänge sätter chanserna när de väl kommer. På bilden är det Mikael Jarkell som är på väg att runda buren.

En tuff match alltså. Men Borlänge har gjort många bra bortamatcher den här säsongen så laget vet vad som krävs på lördag. Det kommer säkerligen att krävas en 100-procentig insats, från målvakten Johan Carlsson, ett uppoffrande försvarsspel till att man sätter chanserna när de väl kommer. Låter väl enkelt…?

De allra flesta i truppen är friska och kommer till spel på lördag. 

> Följ matchen här

Bilden överst; Emil Lenne har precis gett Borlänge ledningen med 1-0 i förra marchen mot Gnesta. Grattas om nr 15 Albin Högman. Bilder; Janne Persson.

 

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info