Hoppa till sidans innehåll

Kvaldramat mot Gnesta inleds

05 APR 2019 13:06
I morgon lördag är det så dags för årets match för Borlänges herrar. Då möter man Södemandslaget IFK Gnesta i den första av två Playoff-matcher om en plats i div 1 till kommande säsong. -Vi ser verkligen fram emot den, säger ledaren Daniel Arnberg.
  • Uppdaterad: 05 APR 2019 13:06

Bäddat för innebandydramatik på högsta nivå i Maserhallen, där matchen spelas, med andra ord. Det lär bli mycket folk i Maserhallen med många Borlängesupportrar på plats. Dessutom, gästande Gnesta kommer att följas av en hel del egna supportrar.

Borlänge har gjort en mycket bra säsong, kanske överraskande bra om vi jämför med förväntningarna inför densamma. Laget har spelat stabilt och vunnit många jämna matcher genom en stark laganda. Dessutom har man haft poängkungarna, unge Lukas Borg och rutinerade Jonathan Sundberg, som gjort flera avgörande mål.

Men nu gäller den första av två Playoff-matcher och det är naturligtvis viktigt att Borlänge får en bra start inför returen i Gnesta nästa lördag den 13 april.

- Vi har haft bra stämning i truppen och det märks att något stort är på gång, bra träningsvecka med en extra bra träning igår (torsdag). Vi kommer att sakna 2 st spelare (Hugo Söderlund & Linus Hahlin). Det återstår att se om någon av dem är tillbaka till returmötet, säger Daniel Arnberg och fortsätter;

- Vi har ju aldrig mött Gnesta men har väl ändå lite koll på dem. Vi har förberett oss på flera scenarion i matchen.

- Men överlag en fantastiskt rolig match och extra speciellt med kval. Verkar blir väldigt mycket folk på läktaren, så det här ser vi framemot fruktansvärt mycket, avslutar Daniel. 

> Gå till matchen

 

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info