Hoppa till sidans innehåll
Foto: Picasa

Skrällseger mot Sirius

2018-02-09 19:47
Jo, visst var det en skräll när Borlänges damer vann gårdagens match mot Sirius med 3-2. Man genomförde en taktiskt perfekt match med ett mycket bra försvarsspel och då räckte tre mål till seger.
  • Uppdaterad: 2018-02-09 19:47

Riktigt skönt och känslorna i laget var översvallande efter vinsten. Viktigt med en seger igen, särskilt som man inte vunnit någon match efter helguppehållet. Och det hela blev inte sämre i och med att det var tabellfyran Sirius som besegrades. Ett Sirius som för övrigt vann mot Borlänge med 7-1 för en kort tid sedan.

Man gjorde en riktig lagsinsats men det är klart att vi kan nämna målvakten Madde Haglund och målskyttarna Erika Andersson (2 st) och Isabelle Pousette särskilt. Men, som sagt, det här var framförallt en match där alla spelare egentligen förtjänar att omnämnas.

Tv; Nr 56 Erika Andersson på väg att göra första målet för Borlänge. Th; Borlänge gjorde en gedigen försvarsinsats...

Segern borde ge tjejerna rejält med självförtroende inför avslutningen av serien. Det gäller att försöka plocka tillräckligt med poäng för att krypa över nedflyttningsstrecket, där det är väldigt jämnt.

Nästa match är, tyvärr får vi väl tillägga i det här läget, först om två veckor, söndagen den 18 februari hemma mot Hedemora.

> Matchfakta

Bilden överst; Glada miner efter nr 16 Isabelle Pousettes 2-0mål i den andra perioden. Bilder; Janne Persson. Här finns fler bilder.

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243-224990 Swish 1230794735
E-post: This is a mailto link

Se all info

 Våra huvudsponsorer

Coop Norra Backa

Borlänge Energi

 

 


Våra samarbetspartners

 

 

 


"När du ändå handlar på nätet - handla genom Sponsorhuset och stöd IBF Borlänge och ditt lag!"

 


logga_alone_100x38

 

 

 Sammarbetspartner