Hoppa till sidans innehåll

Nypremiär med derby

07 JAN 2019 10:35
Derbydags direkt i upptakten av vårsäsongen för damerna. I morgon tisdag kommer nämligen IBF Falun Ungdom på besök till Maserhallen. Viktigt med en bra start för Borlänge, som i egenskap av serieledare, får bära favoritskapet i den här matchen.
  • Skapad: 07 JAN 2019 10:35

Men ett derby är ju alltid ett derby, en match med lite extra laddning och det gäller att Borlänge genomför matchen med kvalité i spelet.

Vi har pratat med assisterande tränaren Fredrik Mellembråten inför matchen;

Vad har ni gjort under uppehållet?
- Vi har tränat på ungefär som vanligt, förutom röda dagar, så lite vila har det blivit. Några fyspass ovanpå det också. Såklart en del frånvaro med jul- och nyårsfirande samt semestrar.

Hur är läget i truppen inför matchen?
- Truppen är i stort sett intakt. Ett par förkylningar samt långtidsskada på Isa Fogde (knä), i övrigt är alla tillgängliga.

Borlänge är väl storfavoriter i denna match eller…?

- Jo, vi får nog leva med favoritskapet i det här derbyt Som serieledare kommer det vara oss alla vill slå. Falun lär inte vara något undantag, så vi måste gå in till matchen med en ödmjuk inställning och göra det vi vet att vi kan, i varje situation. Då hoppas vi att vi kan lämna matchen med tre nya poäng.

Vi kan se fram emot en intressant nypremiär alltså och en mycket spännande vårsäsong med en intensiv kamp om topplaceringarna med, främst, Alunda och Storvreta. Förhoppningsvis med mycket folk på läktarna i Maserhallen.

> Damtabellen

Skribent: Peter Lergell
Epost: Adressen Gömd

Matcher herrar

Matcher damer

Postadress:
IBF Borlänge - Innebandy
Vattugatan 16
78433 Borlänge

Kontakt:
Tel: 0243224990
E-post: This is a mailto link

Se all info