Stadium

stadium-logo

IBF Borlänge har valt att samarbeta med Stadium och Salming för att som medlem ta del av detta samarbete krävs det medlemsskap i Stadium.

Det är viktigt för föreningen att så många som möjligt går med i stöd din förening för att vi ska få hög bonus för att kunna hålla nere materialkostnaderna i föreningen. Bonusen fördelas lika mellan föreningen och det aktuella laget.

Alla inköp som görs av föreningen och föreningsmedlemmarna gynnar alltså både IBF Borlänge och ditt lag, ett snabbt och enkelt sätt att få mer pengar i lagkassorna. Förmånen gäller alla inköp på Stadium och påverkar inte din personliga bonus. Och det är enkelt!

stadium_stöd din förening

Stöd din förening - gör så här

1. Gå in på www.stadium.se
  2. Högst upp till höger finns en ikon för logga in. Klicka på den eller välj menyvalet Medlem.
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord, om du inte har något så klicka på "Registrera dig här".
    När du har loggat in går du in på menyvalet "Stöd din förening"
  4. I sökrutan skriver du IBF Borlänge och väljer förening genom att klicka på föreningsnamnet.
  5. Sen väljer du vilken sektion (Innebandy) och lag. Det går att välja fler föreningar, då fördelas bonusen mellan dem.

Det går även bra att registrera sig i någon av butikerna. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

De köpen man gjort de närmaste 14 dagarna innan registrering är automatiskt bonusgrundande.

När du handlar i en butik uppger du bara ditt personnummer så registreras din privata samt föreningens/lagets bonus.

ladda ned (1)

Profilkläder via Stadium Teamsales

Vår föreningsprofil hittar ni uppe i menyn här finns de kläder och övriga produkter IBF Borlänge valt till vår förening. Dessa produkter går att beställa via Stadium Teamsales http://www.stadiumteamsales.se till rabatterat pris. Då inköpen registreras på föreningens Stadium Team Sales-kort ökar detta på föreningens bonussaldo. Även här måste du registrera dig som medlem. Du hittar även andra produkter via teamsales till förmånliga priser.

Kontaktperson Stadium

Har ni frågor till Stadium kontakta This is a mailto link telefon 010-452 88 50.

Nyheter från stadium

2018-10-14
Inför den här säsongen har vi tagit fram två olika klubbhoodies, som finns att beställa här. Kontakta kansliet för att beställa

2016-09-14
Som medlem i IBF Borlänge erbjuds du 20% rabatt på löpar- och livsstilsprodukter hos Salming Concept Store.

Föreningsprofil

Rea på Stadiumteamsa...