Try-out IBF Borlänge damlag

2018-05-07 18:28
IBF Borlänges innebandydamer har klart med nya tränare inför nästa säsongs spel i div 1. Laget kommer att tränas av Andreas Lundmark och Fredrik Mellembråten.
  • Uppdaterad: 2018-05-07 18:28

Andreas, nyligen tillträdd assisterande förbundskapten i herrlandslaget, har en gedigen innebandybakgrund såväl som spelare och som tränare, med bl.a. IBF Faluns första SM-guld för herrar som huvudtränare och två VM-guld för damer som förbundskapten, innan han hamnade i herrlandslaget. Fredrik har tidigare varit ungdomstränare i föreningen.

IBF Borlänges damer hade förra säsongen en mycket liten trupp, men lyckades säkra nytt div 1-kontrakt i sista omgången. Vårt inledande jobb kommer att handla mycket om att rekrytera spelare till en lite bredare trupp till kommande säsong. Vi tror och hoppas att IBF Borlänge ska vara en attraktiv förening för unga och/eller hungriga innebandytjejer som får del av omfattande innebandykunskap för att utvecklas i sin innebandy. Vår målsättning är att även kunna ställa ett damjuniorlag på benen kommande säsong, för tjejer födda 2001 och yngre. I det sammanhanget kan påtalas att det redan till hösten kommer att finnas möjlighet till LIU innebandygymnasium i kombination med valfritt gymnasieprogram i Borlänge. Andreas kommer även att vara inblandad i innebandydelen av LIU.

Vi kickar igång direkt med en try-out (provspel) för spelare som är nyfikna på IBF Borlänge. Är du intresserad så kontakta Fredrik Mellembråten, PM:a eller tel 073-833 30 28, för anmälan och mer information. Vi kommer att spela match tillsammans med befintlig damtrupp. Try-outen är öppen för alla tjejer födda 2002 och äldre som vill tävla om en plats i A-lagstruppen. Den kommer preliminärt att spelas någon gång första halvan av vecka 21.

Förutom try-out till seniorlaget, välkomnar IBF Borlänge även nya spelare till junior-och flicklag, dvs alla tjejer födda 2001 och yngre. IBF Borlänge kommer att erbjuda en bra miljö med stort innebandykunnande, med ökat antal lag under seniorlaget, för alla tjejer som vill utvecklas som innebandyspelare.

Våra huvudsponsorer

Coop Norra Backa

Borlänge Energi

Våra samarbetspartners

"När du ändå handlar på nätet - handla genom Sponsorhuset och stöd IBF Borlänge och ditt lag!"

logga_alone_100x38

Sammarbetspartner