Information från styrelsen - IBF Borlänge - Innebandy - IdrottOnline Klubb

Information från styrelsen

2018-04-03 21:51
Här kommer lite information från styrelsen, bland annat om årets bokslut, ny kanslist och inlämning av material.
  • Uppdaterad: 2018-04-03 21:51

Årets bokslut närmar sig

Det är nu dags att göra vårat bokslut samt sätta ny budget för nästa säsong och uppmanar er därför att rapportera in eventuella utlägg eller insättningar som hör till denna säsong. Även domarkvitton ska lämnas in senast under vecka 14.

Lennart Elwing - ny kanslist

Inför nästa säsong kommer Lennart Elwing ta över kansliet och tanken är att det blir öppet två dagar i veckan från och med 1 augusti. Under april-juli kommer kansliet har oregelbundna öppettider så man får kolla på hemsidan under Föreningen/kansli för aktuella tider. För er som inte vet vem Lennart är så är han i dag verksam inom herrsektionen, men har en långt förflutet inom föreningen som både tränare, lagledare och styrelsemedlem. Lennart har god kännedom om föreningen och vi vet att han blir en bra kandidat att efterträda Birgitta som varit hos oss nu i tre säsonger.

Inlämning av material i maj

Inlämning av material kommer att ske under maj månad då vi har lite extra öppet på kansliet. Vi vill ha in samtliga lags material för att göra en inventering nu när en ny kanslist träder in inför nästa säsong.

Till slut vill vi önska de lag som ska iväg och spela cup under april ett stort lycka till! Representera vår förening väl, både på planen och utanför.

Våra huvudsponsorer

Coop Norra Backa

Borlänge Energi

Våra samarbetspartners

"När du ändå handlar på nätet - handla genom Sponsorhuset och stöd IBF Borlänge och ditt lag!"

logga_alone_100x38

Sammarbetspartner