IBF Borlänge Dam vann Smögen cup

01 AUG 2018 15:40
I helgen deltog IBF Borlänge i Smögen innebandycup. Efter tre segrar och en förlust i gruppspelet väntade final mot Burås IK. IBF Borlänge stod som cupsegrare efter vinst i finalen med 5-3.
  • Skapad: 01 AUG 2018 15:40

- Efter att lag drog sig ur blev det till slut bara tre damlag kvar, men det var ändå en skön start för ett helt nytt lag vi ska spela ihop, säger Fredrik Mellembråten, sportchef IBF Borlänge Dam.

Borlänge mötte Burås IK från div 1 Göteborg samt Bygdö Monolitten från norska Elitserien. Damerna vann båda matcherna mot Bygdö i gruppspelet samt vann en match och förlorade en mot Burås i gruppspelet. Efter de tre segrarna var Borlänge klara för final. Finalmotståndare var göteborgslaget Burås och segersiffrorna skrevs till 5-3 till IBF Borlänge.

Stort grattis och lycka till nästa år då damlaget åker tillbaka till Smögen för att försvara pokalen.